maandag 11 februari 2013

Heeerlijke bloggerslunch

Gisteren was ik bij een bloggerslunch die georganiseerd was door Sandra van Accessorize Your Home bij Heeerlijk, Kookstudio & Sfeercatering. En Heeerlijk deed zijn naam eer aan. De koffies, soepjes, bammetjes en sapjes waren tongstrelend en bovendien ook een lust voor het oog, net als de locatie zelf. Met een aantal interieur- en lifestylebloggers bij elkaar is het snel gezellig en vliegt de tijd. Genoeg stof voor nog veel meer gesprekken. Dat smaakt naar meer! 

'Snelle' Nelleke van Aesthetic You had er al heel gauw een mooi verslag van gemaakt en op het blog van 101 woonideeen heeft Marloes alle deelnemers van de zondaglunch geplaatst. Daar vind je ook meteen het linkje naar de bloggerslijst van de vrijdaglunch. Twee lijsten met fraaie blogs voor leuke wooninspiratie en meer moois. 
Dank Sandra voor je initiatief en Femke en Eddy van Heeerlijk voor de warme ontvangst en al het lekkers. 


Yesterday I went to a lunch for Bloggers organized by Sandra from Accessorize your home located at Heeerlijk Kookstudio & Sfeercatering. At the 101 woonideeenblog you can see who attended the Sundaylunch, and there's also a link to the Fridaylunch. We had a lovely time to chat during a tasteful and wonderful lunch. 
Thanx Sandra, Femke and Eddy for such a nice Sunday-afternoon. 


 Enjoy your week! 

5 opmerkingen:

 1. Mooie plaatjes! Ik hoop bij de volgende bloggerslunch je te ontmoeten! Ik heb op vrijdag ook zoooo genoten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Nelleke, het was een fotogenieke setting daar. Ik hoorde inderdaad dat het vrijdag ook een succes was. En de plannen voor een bloggerpicknick ontstonden ook al dus we ontmoeten elkaar vast een keer ergens. Leuk!

   Verwijderen
 2. het was supergezellig Yz! dank voor het meerijden, zo duurde de gezelligheid voor ons nog net iets langer ;-)! x Arda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Arda, het was inderdaad supergezellig en onderweg kletsten we gezellig door met Nelleke tB. Volgende keer Wen er ook weer bij en misschien een keer een meet up organiseren in deze omgeving? Genoeg mooie adresjes hier toch?

   Verwijderen
 3. Wat was het leuk en lekker he?! Leuk je ontmoet te hebben! En wat grappig dat je me herkende van het blog voor 101 over de flavourites.
  Vast tot een volgende keer!
  Groetjes
  Suus

  BeantwoordenVerwijderen