maandag 1 juli 2013

Destination . Brussels


Afgelopen juni was een erg drukke maand. Zakelijk en prive. Hartstikke leuk, maar ook flink doorpakken. Voor een levering was ik in Brussel en vriendin M. was gezellig met me mee. We plakten er een middagje, avondje en ontbijtje aan vast. Onderstaand een impressie van een stad die verraste, ik was er nog nooit geweest. Modern en traditioneel gaan hand in hand en zorgen voor een fijne sfeer. En let op de manier hoe het vuilnis wordt neergezet op straat. Ik vond het bijzonder. Uiteraard hebben we lekker geshopt en ons verbaasd over de hoeveelheid zoete lekkernijen die te verkrijgen zijn. En hoewel er zoveel leuke restaurantjes lonkten hadden we na al het lopen vooral zin in een puntzak frites, maar wel van De Corte natuurlijk. Toen we ook moe waren van het windowshoppen later op de avond, streken we neer op het meest toeristische plein van Brussel voor een groot glas Leffe. En genietend van de relaxte sfeer daar werden we getrakteerd op een mooie lichtshow die nooit meer ophield zo leek het. Het bleek al bijna twee uur te zijn toen we ons hotel inliepen en het was nog steeds gezellig op straat.  

Last June was a busy month, but also some moments of fun. And sometimes business was combined with pleasure like a visit to Brussels with friend M. We had a great time from afternoon till breakfast: 


modern traditionstreet view 


Window shopping 

 (Window)shoppen is heerlijk. In groene letters staat bij de laatste foto: I'm not a shopaholic, I'm helping the economy ;)
 We love to shop (and to look at the windows). The last picture in green says: I'm not a shopaholic, I'm helping the economy ;) Sweets and Restaurants 

Zoete lekkernijen en lonkende restaurantjes. Ook hier bijten oud en nieuw elkaar niet, tussen alle bonbon- en wafelshops vonden we Papa Bubble.   
Grote Markt . Grand Place 
 Brussels, worth a visit! 

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk om het nog eens te herbeleven. Goede impressie zo!
    Nogmaals dank voor dit fijne uitje en de gezelligheid.

    Lfs, Mai

    BeantwoordenVerwijderen