maandag 7 oktober 2013

Woonbeurs 2013 . 101 woonideeen 'out of the box'

De Woonbeurs is alweer afgelopen, maar toch deel ik graag nog een impressie van het onalledaagse huis van 101 woonideeen met jullie. Vorig jaar was ik helemaal ondersteboven van dit huis en dit jaar duurde het iets langer voor alles goed tot me doordrong. Het huis verraste met spannende hoekjes, frisse styling, fijne kleuraccenten, levend groen, een onverwachte indeling en een energieke mix van patronen. Helaas heb ik de bank die zigzag door de kamer opgesteld stond niet goed op de foto gekregen. Maar hij is zeker bij gebleven. Ja, ik zou er kunnen wonen :)
A summary of the 'out of the box' 101 woonideeen home: exciting corners & styling, funky color accents, fresh green, a new idea of filling in the room with furniture (a couch in the centre!) and a lively mix of patterns. Yes, I think I could live here :) 


Have a nice week. 

8 opmerkingen:

 1. I loved it too. These plant drawers and the industrial shelves... What I loved the most was the "kid room" with the cabin & the little doll bed. Great pics. Thanks for sharing

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanx Mia, and I agree with you, the kids room is adorable! xx

   Verwijderen
 2. Dit was mijn favoriete huis op de woonbeurs. Die bank... oh... en die zat ook zo lekker! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, je moet wel een grote woonkamer hebben om em zo zig zag neer te kunnen zetten, maar wat een gaaf idee :)

   Verwijderen
 3. Leuk om al die mooie foto's van jou van de woonbeurs te zien! Ben ik er toch nog een beetje geweest :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je leuke opmerking Cynthia :)

   Verwijderen
 4. Bedankt voor al je lieve reacties op mijn blog! Ik had precies hetzelfde als jij met 101 huis. Vorig jaar was ik overdonderd en nu moest ik er even in komen. Dacht nl. eerst dat het alleen een shop was, toen ik door had dat het huis er omheen lag :) Samen met EH&I won deze het wel qua kleur en de combinaties! Ook leuk 2 kinderkamers om te kijken. Evie wilde er wel blijven. Mooie reportage over de beurs heb je gemaakt! Vast tot snel weer.....!

  Groetjes,
  Suus

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk dat je nog met je dochtertje geweest bent. Kan me voorstellen dat ze het een gaaf kamertje vond. Ik vond ook EH&I tof met kleurgebruik en vormen, leuk om op alle blogs net weer even andere foto's te zien van de huizen en beurs, zo zie je telkens weer iets nieuws. Groetjes! x

   Verwijderen