donderdag 28 november 2013

Nice to meet . de stripstiQ

Het is altijd meegenomen als je leuke buren hebt wanneer je drie dagen op een beurs staat. Allereerst is het al heel fijn om standruimte te delen. Linda van Approved by You en ik deden dat nu voor de tweede keer bij Flavourites Live. Dat is gezellig en ook heel handig. Naast ons stonden aan de ene kant de mensen van Vriendenboeken.nl. Aan de andere kant stond Tineke van Exprezzit waar je zelf stofjes en behang kunt laten bedrukken, echt iets om te onthouden! Schuin tegenover ons stond Studio Sanita, met dozen vol mooie hippe klompen, altijd gezellig :) en aan de andere kant FarmCamps compleet met strobalen en standhouders in boerenoveralls.
Tegenover ons stond 'De stripstiQ'. Een knap filmpje dat afspeelde op een beeldscherm liet een cartoon-dame zien die bevallig haar kleren op een kledingrek gooit, de Stripstiq, een stevige lattenconstructie die tegen de wand aan leunt. Die valt echt niet zomaar om en kan kiloos aan kleding hebben heb ik me laten vertellen. In de stand stonden drie van deze fraaie items, waarvan twee volgehangen met kleding en een lege als voorbeeld.
Ik sprak de standhouder aan en zei dat ik er een kerstboom in zag. Maar Toon, de ontwerper (die in het dagelijks leven grafisch ontwerper is) is helemaal niet gewend om op een beurs te staan (en al helemaal niet een beurs waar zoveel vrouwen komen). Hij schrok toen hij me met gouden glitter lint aan zag komen. Ok, dat was iets too much. Op dag twee vond Toon de houten kralenslinger een beter idee en hing deze tussen de kleding (zie foto1). Toch kon ik het niet laten en heb ik (wel even aangekondigd) na sluitingstijd een van de Stripstiqs tijdelijk getransformeerd tot 'kerstboom'.  Het was al donker en met mijn telefoon werd dit het resultaat. 

For the 2nd time Linda of Approved by You en I shared a stand unit at Flavourites Live. We had lovely neighbours (Exprezzit, Vriendenboeken.nl, FarmCamps & Studio Sanita). Opposite our stand there was the Stripstiq. I really like this item, that is designed by Toon. The stripstiQ is a kind of dressboy, very solid and flexible. I couldn't get rid of the idea that the Stripstiq would be a nice alternative for a Christmas tree as well. So after closing time I transformed one of the racks into this:
Ook op Instagram plaatste ik een fotootje. 
And I also showed it on Instagram
Wat mij betreft is de Stripstiq multi inzetbaar. Zou het thuis inderdaad perfect doen op de slaapkamer voor rondzwervende kledingstukken, maar ook tijdschriften slingeren hier rond en dan is dit een mooie oplossing. 't Is echt een beauty en hartstikke stevig van beukenhout. De latjes zijn uitschuifbaar en kun je er evt. helemaal uithalen. Wat een mooi ontwerp!

I think the Stripstiq is multi functional. Imagine how it can display your magazines as well.
En in de gang zou hij ook niet misstaan. Met een tas en sjaal van Approved by You, de klompen van Sanita en 'n eigen SOYZ sleutelketting maakte ik vlak voor de opening op zondag nog gauw dit plaatje voor ik alles weer neerzette zoals het stond.

And the bag and scarf from Approved by You, Sanita clogs and my SOYZ keycord show how the Stripstiq could fit perfectly in a hallway as well. I made this picture just before opening on Sunday.
Het was erg leuk om de ontwerper van de Stripstiq, Toon en zijn hartelijke vrouw te ontmoeten. Uiteraard zijn alle deelnemende stands de moeite waard om aandacht te geven, maar ik deel hier mijn ervaringen van 't afgelopen weekend. Bij de dames van Tis Lifestyle kocht ik een kadootje, de stand van Dig&Mig was echt gaaf ingericht en leuk om te zien net als de grote hutkoffer vol moois van Mooch. Met kamer26 heb ik kralen geruild tegen een leuk mini-krukje. En bij Mumami vond ik een prachtig wollen kleedje. Via de site van Flavourites Live vind je de hele deelnemerslijst. 

It was really nice to meet the designer of the Stripstiq, Toon and his very sympathetic wife. Of course all the other shops which attended Flavourites Live are worth paying attention to, but I only share my experience here. For the complete list of attendees check this site


 have a nice day! 

xxYz

6 opmerkingen:

 1. Geweldig!!! Vooral als tijdschriftendisplay én als Kerst attribuut

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind de functies die jij er aan hebt gegeven eigenlijk veel leuker! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi, maar nog mooier met jouw styling! ;) Lfs Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thx Wen, ja hij is inderdaad al mooi van zichzelf, maar nodigt echt uit om iets mee te doen :) tot gauw! lfz

  BeantwoordenVerwijderen