Home & Garden . HEMA spring/summer 2014




Gisteren was ik bij de persdag die HEMA organiseerde om haar voorjaars- en zomercollectie te laten zien. HQ HEMA is gevestigd in een waanzinnig pand in Amsterdam Noord. Met een glazen dak dat je in onderstaande foto weerspiegeld ziet. De collectie bestond uit bekende items in nieuwe kleuren of prints, aangevuld met nieuwe producten. De vaas vond ik geweldig, de box naast het bed, beide werkhoeken inclusief opbergbakken en -rekjes en die 'limonade-tap' zie ik in de zomer ook wel op onze tuintafel staan. Het buro met wit buisframe dat je ziet in de werkplek is binnenkort online verkrijgbaar. Er is ook een leuk bankje van dat ik vergat te fotograferen. Want, tja er moest natuurlijk ook nog zo'n lekker taartje gegeten worden ;)  

This post is about the new spring en summercollection of the Dutch warehouse HEMA. Fresh colors & modern design for every place in the house.  









Leuk ook om mee te kunnen denken met HEMA door je voorkeur voor stofprintjes door te geven in het Testlab. Als je de facebook pagina van HEMA volgt dan zie je vaker dit soort testjes en vragen langskomen. 



Helemaal blij werd ik van de werkhoeken. Dat witte rek met tape en papier. Musthave! Heerlijk ook die bakken wol en vilt en alle notitieboekjes, tapes, mapjes, stempels, etc. Het meubilair is fris en retro, een klein stukje van het bankje zie je rechts op de foto met de naaimachines. Er was ook een hoekje Return to Sender, de manden staan nog net links op de foto, met Braziliaanse bonfim bandjes en een erg leuk 'festivalproof' tasje uit India. Daar kun je er niet genoeg van hebben toch? 






En wat vind je van deze vazen? Het lijkt mat op afstand, maar het is een glanzend keramiek met relief. Wat een gaaf model. Nu al een classic. Er is voor elke ruimte in huis wel iets verkrijgbaar bij HEMA. Toen wij van de stad naar een dorp verhuisden, inmiddels alweer tien jaar geleden, was de locatie-eis: in de buurt van een station en een HEMA! Dat is gelukt, een paar honderd meter maar :) Het is weliswaar een erg klein filiaal, maar toch. En anders spring ik in de trein naar de stad. Leuk om tijdens deze pers-meeting de hele collectie lekker ruimtelijk opgesteld te zien. Mijn herinneringen aan winkelen met mijn moeder vroeger liggen bij HEMA en mijn eindexamenopdracht voor Artemis heb ik ook voor HEMA gedaan. Ik ben gewoon nog steeds fan, jij ook? 






En hier nog even een inspirerende opstelling tegen die prachtige houten wand. Ik werd er blij van. 




Fijn weekend! 

xxYz


LATER TOEGEVOEGD: 
Het opbergrek voor papier en tape etc is online te verkrijgen via deze link
Het tijdschriftenrek via deze link
De meubels met stalen buisframe (ook in mooi aqua!) via deze link  



Reacties

  1. ohh!!! Ziet er erg leuk uit:-) Dat rekje inderdaad is super voor creatieve meiden zoals wij.Leuk dat je daar uitgenodigd was.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja geweldig rekje he Marianne, dat is een echte musthave! En het was inderdaad leuk om vast de nieuwe collectie te kunnen zien :)

      Verwijderen
  2. Och wat leuk Y. Ja dat rekje en niet alleen het rekje maar het hele hoekje. Zit er bij te watertanden hihihi Lfs Nienke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het hele hoekje is inderdaad om bij de likkebaarden. Ook echt iets voor jou Nienke. tot gauw! x

      Verwijderen
  3. Echt ZO leuk! Die vazen, dat tape rekje en die sponsjes. Het ziet er zo leuk en vrolijk uit. Een vriendin van mij zegt altijd dat ik de HEMA zelf ben, met mijn HEMA tandenborstel, pyjama, borden en tape :) Maar ja, ze hebben ook zulke leuke dingen. Ik kan niet wachten tot het in de winkel ligt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou Miss Hema, dan weet je wat er op je lijstje kan :)) Het is inderdaad allemaal van het kaliber hebben met een grote H. xx

      Verwijderen
  4. Wat een fijne foto-verslag en ontzettend fijne items heeft Hema weer voor ons in petto!! Mijn wishlist is weer aangevuld ;)
    Bedankt voor het delen.
    xo Charly

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Alles is echt tof wat ze maken! Die vaas is een echte musthave! Volgend jaar ben ik jou stagair hoor, dan ga ik mee ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, ze hebben er weer iets moois van gemaakt!! Ben ook fan; altijd een leuke originele collectie en heel betaalbaar ;-) Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hema is echt fantastisch aan het worden. Die vazen vind ik echt supermooi, die ga ik zeker kopen! Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk, ik zie er dan vast weer een mooie foto van voorbij komen op je blog Pascale :) x

      Verwijderen
  8. Leuk leuk leuk! Ik ga heel gauw weer eens kijken :) De vaas, de sponsjes en het bankje zijn mijn favorieten. Lijkt me geweldig om alles van tevoren al lekker bekeken te hebben!
    Fijne avond! Groetjes, Clarieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja heel leuk om al te zien wat Hema in petto heeft. Voorpret voor het voorjaar zeg maar. Dank voor je gezellige berichtje Clarieke! :))

      Verwijderen
  9. Wat een leuke spulletjes heeft Hema! Ik vind die naaimachines echt awesome!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja gaaf he, dan krijg je echt zin om aan de slag te gaan he Evey. dank voor je leuke berichtje :)

      Verwijderen
  10. Geweldige spullen weer allemaal! Nu al zin om te gaan shoppen... Ook ik ga de vaas zeker kopen :-) wordt vast dé nieuwe IG must-have! Haha. En die worteltaart, mmmmmm. Altijd goed!
    Fijne nieuwe week Yzette, liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor je gezellige berichtje Marieke. Tja je krijgt er echt zin van he om lekkerte (web)shoppen...heb zojuist zelf de organizer voor papier en tape besteld :)) xx

      Verwijderen

Een reactie posten