Inspiring . Flowers & Bunzlau

belle fleur


Bloemen inspireren. Altijd. 
Flowers inspire. Always. 

winter garden

Bloemen zijn onmisbaar en als ik om me heen kijk thuis dan spelen ze ook echt een hoofdrol. In de tuin, in een vaas (of meerdere) op een schilderij, aan de wand, op een kussensloop en last but not least, op m'n servies. Als bloemen niet meer zo mooi staan in een boeket of in de tuin, gebruik ik de blaadjes en knopjes om patronen mee te leggen of een beetje mee te spelen. Soms ontstaat er een mandala-achtig figuur, soms heel wat anders. Het verveelt nooit en als ik niet op de tijd hoefde te letten zou ik me er eindeloos in kunnen verliezen. Bloemen zijn ook heerlijk om te gebruiken in de styling, tijdens een fotoshoot, of om kransen mee te maken.

I really love flowers. In the garden, in nature, in a vase, on a painting, postcard, pillow, and definitely also on my tableware. 
I like to play with flowers and petals that don't look so beautiful anymore at the vase, or in garden. (Or i just pick randomly whatever i like/need ;). 

belle fleur
Een groot deel van de Bunzlau Castle collectie bevat bloemenpatronen, ik ontdek steeds weer nieuwe favorieten. Ik hou van de diepblauwe kleur en van de diversiteit in decors en motieven. Helemaal nu ik weet dat elk bloempje of figuurtje er met de hand op gezet wordt. Elk serviesstuk is daardoor uniek, wow. Hoe dat gaat kun je zien in dit filmpje, dat in Polen is opgenomen: From Clay to Cup. Leuk om eens te zien! 

The plates in this post are from Bunzlau Castle. Polish pottery. All items have beautiful decoration. I discover new favourite flower patterns every time. Check this video: From Clay to Cup and see how every flower or figure on a Bunzlau item is brought on it by hand. I realized myself that this makes every piece unique. Wow. 



belle fleur

tender twigs


En heb jij ook veel bloemen in huis?
Wil je meer bloemen van me zien? Kijk dan op Instagram onder de hashtag #floweryz.


Happy Summer! 

xxYz

This post is about flowers and Bunzlau Castle
I'm a fan and ambassador of this brand, but I share on my blog only my opinion and my story.
Read here more about a photoshoot in our home for Bunzlau Castle magazine Way of Life.

Reacties

  1. Zeker WOW, prachtig om te zien. Ik ga het zeker in de gaten houden. Heel mooi al die verschillende patronen die zo goed bij elkaar passen. Lfs, Mai

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad ook wat voor jou Mai, echt mooie patronen, en alles in prachtig blauw wit....enige lastige is....kiezen :)))) x

      Verwijderen
  2. Really great post! Have a nice day:)

    www.bloglovin.com/blogs/printed-sea-3880191

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. thank you Ira, for visiting my bog and your sweet compliment :))

      Verwijderen
  3. Dat hart met die pijl..superfoto! Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten