Worth a visit . Libelle Zomerweek 2017




Deze week is de Libelle zomerweek 2017
Onlangs kwam er een leuke bestelling van de FLOW. Ze wilden een SOYZ keycord voor hun medewerkers in de FLOW-stand op dit event. Superleuk natuurlijk en toen ik een kijkje mocht komen nemen samen met een vriendin zei ik geen nee. Maifabrics ging met me mee, en we liepen toch al gauw een aantal uurtjes tussen de tenten en andere bezoekers op het Muiderzand. Leuk sfeertje hoor. En een hoop ideeën opgedaan ook weer. Onderstaand mijn foto's en waarom ik ze maakte. Als je denkt waarom het zo rustig lijkt op sommige plaatjes...dat was waarschijnlijk net toen Jan Smit aan het optreden was ;) 





Dit is uiteraard de FLOW-stand. FLOW magazine is een fijn blad. Lekker me-time, onthaasten en klein geluk als je bladert door dit blad met interessante onderwerpen, zinvolle artikelen op prachtig papier, met mooie vormgeving, prints en fijne foto's. En dan niet te vergeten de FLOW extra's. Een keer in de zoveel tijd een mooie special. Ook een favoriet cadeau om te geven overigens. 
FLOW ging SLOW op de Libelle Zomerweek. Geen slecht plan, want in tegenstelling tot wat de foto's laten zien, was het druk. Veel dames op zoek naar leuke koopjes en het Libelle-gevoel, een gezellig dagje uit met elkaar. De FLOW stand was een mooie oase en plek om even bij te komen onder het genot van een theetje. Wij namen de sfeer in ons op en lieten ons her en der informeren over een product of verleiden tot een aankoop. 




Maar eerst de FLOW stand dus. Eigenlijk al meteen de mooiste stand van het hele event. De houten balken in de vorm van twee huizen. De lampen, fijne stoffen, planten....en last but not least, de relaxte en supersympathieke meiden in de stand. 





Die stoffen! En zo'n huis wil ik ook in de tuin! Aan de tafel werden workshops handlettering gegeven door Happymakersblog en Mevrouw Knot. Die gave metalen stoelen zijn te koop bij Wehkamp trouwens. 







Blij met onderstaande foto die ik kreeg :) Team van de Flow-stand met SOYZ ketting als herkenbaar item op het event. Past helemaal bij het SLOW gevoel dat ze willen uitstralen. Thx ladies! 




Het leuke is dat je op welk event je ook komt, ook als het geen Interieur of designbeurs is, je toch ideeën op dat vlak opdoet. Ik kijk altijd naar inrichting van stands en laat me zo inspireren. Hieronder zie je een van de Libelle stands. Hier kon je toffe plantenhangers maken maar let vooral ook op de constructie van hout en beton waaraan ze hangen. Gaaf ook voor in een tuin bijvoorbeeld.  




En dit was een zithoekje in dezelfde tent. Een paar items en je vergeet dat je in een witte plastic tent zit. 



Er waren diverse thema kleuren tenten. Deze was bijvoorbeeld de roze beautytent. Kijk die hanger! Hoe tof gedaan. Ik decoreer ook graag met lint en hangers. Zo'n grote catchy item maakt het helemaal af. 




Thema van de Libelle Zomerweek is geluk. En soms zit geluk in een doosje. Of twee. We spraken met een van de maaksters van deze gelukjesdag-beleefkalenders voor kinderen. Een jaar lang elke week een cadeautje met een leuke wens of weetje. Een mooi product waarvan ik hoop dat ze er veel van gaan verkopen. Een kerstkalender voor het hele jaar zeg maar. Hoe leuk is dat! 





Genoeg producten te vinden. Heul veul producten. Veel zaken waar je helemaal niet naar op zoek bent, maar ook leuke aanbiedingen van merken waar je wat mee kan. Zoals Edding stiften. Deze potjes hingen in de stand en ze verkopen stiften waarmee je op keramiek, hout en linnen kunt tekenen. De kleuren blijven mooi helder. We hebben er een paar meegenomen. 




En zo liepen we ook tegen een stand met groene schoonmaakproducten aan. Marcels Green Soap. Ik ben een groot voorstander van groene huishoudproducten, maar niet altijd ruiken ze even lekker. Deze wel. Sterker nog, er is een hele geurenlijn. Heb een fles allesreiniger en een fles afwasmiddel meegenomen. Mooi dat de flessen van 100% recycled plastic gemaakt zijn en de ingrediënten 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar zijn. En dierproefvrij. Ben heel benieuwd. 




Ook Blokker had een stand. Deze week waren ze niet leuk in het nieuws, vooral heel vervelend voor alle medewerkers daar die hun baan gaan verliezen. Hopelijk straalt deze fleurige stand weer wat positiviteit en nieuwe energie door naar het bedrijf. (En let ook weer op die mooie constructie waar alles inhangt :)







En dan even aandacht voor een verborgen hoekje op het event. Hele fijne stijlkamers ingericht door Kamer465 met Flexa kleuren, veel leuke merken en creatieve items van Ans Bakker, die overigens ook tekende voor de mooie hangers van lint zoals ik hierboven al liet zien. 
4 Mooie stijlkamers in groen, blauw, paars en grijs. Heel veel inspiratie, een heerlijke atelierachtige sfeer en lekker vol. Kijk maar mee: 







De grijze kamer. 










De blauwe kamer (ps die bank is van Ikea! Wil je toch zo induiken?)




En de paarse. Heerlijk zo'n bonte verzameling van kamers en spullen. 





Uiteraard was er ook voldoende te eten en drinken te vinden bij kraampjes en foodtrucks. Je kon gezond eten en ook lekker aan de friet, of aperitieven. Wij bezweken voor chocola. En dan de melk met zoute noten van Johhny Doodle. Ben eigenlijk meer van de puur, maar oei oei oei...:)))




De roze caravans van Aviko haalden ons over de werkweek in te vullen met stickers qua soorten maaltijden. Snelle hap, zoete inval, gezond, lekker de tijd etc in ruil voor een recepten boekje. Bij ons is het vooral snelle maaltijd door de week en graag ook gezond. Ik heb al een recept uit het boekje gemaakt thuis en die viel in goede aarde bij de tienerpuberkids en hubs. Met aardappelblokjes uit de diepvries dus. Deed ik gewoon wat meer sla voor mezelf erbij ;) 
Af en toe wel fijn om even wat anders te proberen. Ook hier probeer ik groener en gevarieerder te koken, maar je wil ook dat je opgroeiende kids hun bord leeg eten. Zo zie je maar weer. Je doet toch dingen die je van tevoren niet bedacht hebt. 




Hier nog een paar plaatjes om een indruk van het geheel te krijgen. 




 Er was trouwens ook een mancave, inclusief voetbaltafel, tv en chesterfield. Wij hebben geen mannen gezien behalve af en toe als standhouders, of beveiliging. Maar de cave is vast bezocht. Een prima toevluchtsoord, even onthaasten en uit de massa, net zoals bij FLOW, maar dan anders. En er was een ballenbak. Want van spelen wordt de mens ook gelukkig. Wij sloegen even over, maar zeker leuk bedacht. 




Ik scoorde nog laarsjes en fijne crèmes, want ook dat is de Libelle zomerweek: je vindt er leuke aanbiedingen. Wij gingen 's middags. Ik denk dat dat een aanrader is, om na de drukte binnen te komen, maar ja dat hangt er natuurlijk vanaf hoe je je dag wil invullen. Want wij hebben geen workshops gedaan. We tikten 3 km af op de stappenteller. Dat pikten we maar mooi weer mee, dus als je nog gaat veel plezier, het kan nog tot en met zondag en anders vast een happy weekend gewenst! 


xxYz


Reacties

  1. Je krijgt een echt vakantiegevoel van je foto's Yzette, wat een leuke sfeerimpressie heb je gemaakt!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Denise! Misschien kun jij de volgende keer wel een leuke knipworkshop geven! Leuk dat de foto's een vakantie gevoel bij je oproepen :)) Groetjes en fijn weekend! xx

      Verwijderen
  2. Dat ziet er gezellig uit en je was vast super trots dat al die meiden daar met jouw keycard rondliepen. X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thx Alet! En ik was zeker zeker heel trots en vereerd ook :)) Fijn weekend! xx

      Verwijderen
  3. Leuk om terug te lezen Yz. Was een gezellige middag samen. Lfs, Mai

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten