dinsdag 8 juli 2014

DIY . HEMA mobile printservice
HEMA heeft een nieuwe service. Je kunt rechtstreeks vanaf je mobiel foto's laten afdrukken. Hoe gaaf en hoe makkelijk is dat! Sinds een aantal maanden mag ik mezelf Instagram verslaafde noemen, dus dit is koren op mijn molen. Leuk om de plaatjes in het echt te zien. Je kunt er ook een boekje of kaarten van laten maken.

HEMA has a new service. It's possible to print your Instagram pictures, directly from your phone. I'm happy with it and I will use it as a label for presents, as a postcard and as memories, to keep.

Het was even lastig kiezen welke ik nou het liefste in het 'echt' wilde zien, maar uiteindelijk heb ik voor een paar thema's gekozen. De foto's worden geprint op Fujicolor papier, je kunt kiezen voor formaat 10,2 cm of 5,75 cm vierkant. Hoewel ik het papier iets dikker verwacht had viel het me niet tegen. De kleuren zijn helder. Een hogere resolutie foto levert natuurlijk ook een mooiere print op. Je kunt de foto op een kaartje plakken als je nog ergens een tekstje op wil schrijven. 

Met einde schooljaar en alle bedankmomenten die daamee gepaard gaan, heb ik al een bestemming voor een aantal van de prints. Dus de juffen en meester kunnen zo'n fotootje als kadolabel verwachten en ook bij de jarigen in mijn omgeving zou er zomaar ineens een zelfgemaakt kaartje aan een pakje kunnen hangen of in de bus kunnen vallen. Dat je 't weet :)) Fijne dag! 

xxYZ

11 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er gaaf uit! Wat een mooie plaatjes zeg.
  Groetjes,
  Liza

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Liza! Het is heel leuk om de kleine IG fotootjes zo bij elkaar te hebben. En nu kan ik ze af en toe gebruiken voor div doeleinden :))

   Verwijderen
 2. Lieve Y
  Heel erg mooi zeg. Kijk nu al uit naar de postbode hahahahaha. Je kent mijn voorkeur.
  Lfs, Nienke
  vanhartegehaakt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx Nienke, ik hoor het al, jij solliciteert naar post :)) x

   Verwijderen
 3. Je hebt een mooie selectie foto's gemaakt, je bloemen foto's zullen in het echt ook prachtig zijn....en die foto met je dochter op het strand vind ik nog steeds geweldig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Denise, en wat lief dat je die foto noemt. Dat is ook echt een favoriet :))

   Verwijderen
 4. Wat mooi zijn die prints van je bloemen geworden!!! Prachtig. Denk dat ik toch ook maar op IG ga! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Pascale, er is eigenlijk maar 1 nadeel aan Instagram.....het is ontzettend verslavend ;)) x

   Verwijderen
 5. Erg leuk en handig deze service van Hema! En prachtige selectie heb je gemaakt zeg. Goed idee om er kaartjes van te maken :-)
  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er fantastisch uit zeg. Vooral de foto's met de witte achtergrond vind ik erg mooi. Lekker weekend en tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bovenstaande is van mij. Lfs, Mai :)

   Verwijderen