Kleurinspiratie . onze geverfde trap in drie tinten groen


Onze houten trap is geverfd :)) 
De trap was geel (dat kun je HIER zien). We wonen hier alweer 14 jaar dus een keer een nieuw verfje kon geen kwaad. En dan ook maar meteen een andere kleur. Of eigenlijk...kleuren! 
We kozen voor drie kleuren groen uit de Pure by Flexa Colorlab-serie. 
Van onder naar boven in Real River, Mild River en Subtle river. 
En daaroverheen een matte vloerlak.

Het is niet vaak dat ik je aanraad om onderaan de blogpost verder te kijken. Maar ik denk dat het dit keer wel leuk is. Dan 'scroll' je bij mij thuis de trap op van beneden naar de zolder. 
Dus nu eerst ff naar beneden ;)) 


Hubs painted our stairs. In three shades of green. Very happy with the result. Start down at the end of the blogpost and 'scroll up', welcome :)) Subtle River 


op tweederde van de eerst trap en tot eenderde van de tweede trap is de kleur Mild River. 


Hé, wat leuk dat je hier bent! Loop je mee? 
Dit is onderaan de trap in de donkerste kleur van de drie, Real River. Ongeveer in de bocht wordt hij iets lichter en hij eindigt op zolder in Subtle River. Wij zijn er blij mee, onze houten trap is zo echt een statement. Een behoorlijke klus, maar met een heel fijn resultaat. En eerlijk is eerlijk: ik koos dan wel voor de kleuren, maar huldevoor hubs, hij deed het werk ;) 
De kleuren zijn geïnspireerd op onze reis naar Canada afgelopen zomer. Zoveel groentinten, rivieren en watervallen gezien, daar kunnen we nu dagelijks aan terugdenken. 

xxYz 


Reacties