Oude bouwmaterialen

Hergebruik is van deze tijd, goed voor het milieu en geeft een interieur, tuin of werkplek karakter. Ben je op zoek naar originele oude en antieke bouwmaterialen ga dan eens kijken bij Jan van IJken in Eemnes. Hier vind je prachtige doorleefde tegels, deuren, vloeren, kasten, hekwerk, dakpannen, glas-in-lood, badkuipen, aanrechtbladen, marmer, kozijnen, radiatoren, schouwen, hang- en sluitwerk etc. etc.  
Bakstenen van gesloopte nostalgische panden worden schoon gebikt en weer uitgestald voor de verkoop. Planken van oude houten gymvloeren van scholen liggen te wachten op een tweede leven.
Afgelopen weekend was ik hier met man & kids om ideeën op te doen. Een inspirerende plek als je verbouw- of verhuisplannen hebt, of om gewoon eens rond te kijken. Misschien loop je wel tegen dat ene item aan waar je al tijden naar op zoek was.       

         

Kijk, dit plaatje kwam ik tegen op Pinterest....Tuinwens!

Nog meer oude spullen, kringloopschatten of karaktervolle woonitems? Een bezoek aan Jan van IJken is goed te combineren met de kringloop in Eemnes of Spoor 38 in Soest (waarvan je een deel van de collectie ook bij Nijhof in Baarn vindt).

Reacties

  1. De blog is absoluut fantastisch . Heel veel leuke informatie en inspiratie , die beide we allemaal nodig . Thanks .

    Lamelparket | Visgraat Parket

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten