donderdag 4 april 2013

Place to go . Efteling 2013
Afgelopen weekend was een lang, lang weekend, van vrijdag tot en met dinsdag. Wat heerlijk! (Zit eigenlijk nog steeds in die flow). Het was koud, maar zonnig en met Pasen, een verjaardag in de family en geen sporten op het programma leek het eindeloos! Omdat dinsdag een studiedag was hoopten we op een rustige dag in de Efteling. De kalender op de site gaf 't al aan en het was ook echt zo. Wat een blije dag! Mijn favoriet blijft het Sprookjesbos. Maar natuurlijk de attracties ook. Voor de boys was de Python een primeur en mijn meis mocht voor de eerste keer in de Vliegende Hollander en Joris en de Draak. Maar dat was niet zo makkelijk vast te leggen op foto :-) 

Last weekend was a long weekend, from friday till tuesday. What a joy! It was cold but sunny and with Easter, a birthday party in the family and no sports it seemed like an endless weekend. Because the tuesday wasn't a normal holiday we hoped it would not be that busy and we went to the Efteling. Our most famous and lovely must go in Holland. And it wasn't busy at all. What a happy day! My favourites? The fairy woods. But of course the attractions too. It was the first time for my sons in the Python, and my girl in the Flying Dutchman and 'Joris and the Dragon'. But that's not so easy to capture in a picture in one moment :-) 


   


 Altijd handig om even te surfen voor je de Efteling bezoekt. Zoals ik al aangaf is de kalender op de site een goede indicator of het druk wordt of niet. Voor een goedkoper entreekaartje is het de moeite waard om 'Efteling en korting'  in te tikken op Google en je hebt vast een hit. Er is nu ook een spaaractie bij Albert Heijn

Always good to study the Efteling calender before you go, whether it's a busy or not. For cheaper entrance tickets it's interesting to google and at the moment Albert Heijn offers a discount when you shop your groceries.  

 Have a 'fairy' nice day

2 opmerkingen:

 1. Hallo Y
  Heerlijk hoor de Efteling. Kinderen hebben zich kostelijk vermaakt heb ik begrepen.
  Het is ook een lustoord voor de mannetjes
  Vandaag weer feest. Spreek je nog
  Fijne dag
  Lfs Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat moet inderdaad een heerlijke dag geweest zijn zeg! Krijg er helemaal zin in zeker nu de lente echt in aantocht lijkt te zijn. Flink sparen bij Appie maar. Lfs Mai

  BeantwoordenVerwijderen