Slapeloze nachten vs 101 karakters

Het kan je niet ontgaan zijn: op veel blogs, de social media en in de stand van 101woonideeen op de Woonbeurs, er was wat aan de hand: een toffe actie van Histor: 101 karakters. Een actie waarvoor Piet Hein Eek een prachtig kastje ontwierp en de mogelijkheid om zo'n kastje te kunnen winnen en beschilderen in Histor kleuren. Zo'n kans laat je natuurlijk niet lopen, maar ooh..... ik ben natuurlijk niet de enige..... slaaaapeloze nachten heb ik ervan. Ik heb dat kastje gewoon nodig! Dan kom ik weer een beetje tot rust ;) 
Ik maakte een moodboard om het karakter in beeld uit te drukken. 


Mijn kastje zou voor onze slaapkamer bedoeld zijn. Misschien gek een klok op een moodboard voor een slaapkamer, maar ik zou niet kunnen slapen zonder de wetenschap van een wekker in de buurt (behalve op zondag ;)  En deze klok inspireert me vanwege het patroon op hout, wat een beauty. De karaktereigenschappen die mijn kastje in zich heeft:  De Zon, Een Lach, Een Droom en ook een vleugje Mysterie. De perfecte combi om 's ochtends vol energie de dag mee te beginnen en 's avonds de rust te kunnen vinden en heerlijk weg te dromen....
De HistorOne kleuren Banaan, Zonlichtwit en Sheherazade vormen hiervoor het ultieme palet. En dat zou ik graag gebruiken als op 9 november de winnaars hun eigen kast karakter mogen geven in Eindhoven, bij Piet Hein Eek. Onderstaand een schets van hoe ik 't voor me zie. 




M'n moodboard was deze week te zien op het blog van Vosgesparis. Dat was al 'n compliment! En nu maar hopen, dromen, duimen draaien en slapeloze nachten afwachten..... duim je een beetje mee met me? Doe ik dat ook voor jou.

Histor has the coolest competition ever. It's possible to win your own Piet Hein Eek cabinet and give it the character you think that suits. For me my personalized cabinet will carry The Sun, A Laugh, A Dream and a little Mystery.... A character that will perfectly fit in our bedroom. The colors Banaan, Zonlicht Wit and Sheherazade make the perfect palet. The palet I hope I can use on the 9th of November when winners will give character to their own cabinet. Oh my..... I keep on dreaming, wishing and will have sleepless nights and keep my fingers crossed. Did you join the competition too? I wish for you your dream comes true too. 


xx

credits for the pictures in de moodboard: 
I wrote earlier posts about Piet Hein Eek 1.2.3.4   

Reacties

  1. Ik zal voor je duimen dat je het kastje wint!!
    Groetjes
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moooi mooi! Ik had hem natuurlijk al gezien op de blog Vosgesparis! Ik vind het zo geweldig dat iedereen weer andere mooie creatieve ideeën heeft! Wat heb je het gaaf gedaan in die tekening! Ik hoop dat ik jou en je kastje mag zien 9 November! Groetjes, Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoop 't echt Margreet. Zie net dat er 2000 inzendingen zijn....In elk geval gaaf dat jij mag gaan. Groetjes!

      Verwijderen
  3. ik zag 'm voobij komen bij Vosgesparis, mooooi! En het toeval wil, dat we in dezelfde kleuren hebben zitten denken...mijn wit en geel zijn iets anders, maaar die Sheherazade..die delen we, die is moooi! Het karakter van mijn kastje is anders hoor, gewoon lekker praktisch, in de keuken... ;-)
    spannend he..? Succes, hoop dat we samen naar Piet Hein mogen, haha.
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zou natuurlijk het allerleukste zijn Arda, gezellig samen poulen! We wachten 't maar af. Succes met je stofjes! Ben heel benieuwd naar al je projectjes. x

      Verwijderen
  4. Yz, ga natuurlijk voor je duimen. Wat een blij kastje zoals jij dat hebt bedacht, prachtig!
    X Mai

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi moodboard, hoop echt dat je wint. Ik doe niet mee helaas! Maar geniet van al die mooie moodboards, succes! Liefs Marit

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Marit, dat je ons iets meer kans gunt, door niet mee te doen ;)) En ik geniet ook van al die mooie moodboards hoor. Er schijnen 2000 inzendingen te zijn. Da's voor de jury ook pittig. Lieve groetjes!

      Verwijderen
  6. Good Luck (I hope we both get it so we see each other again... in Eindhoven ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. I Hope, You Hope, We Hope....to meet and paint together! xx

      Verwijderen
  7. Hoi Y
    Natuurlijk ga ik ook voor je duimen en hoop zo dat je wint
    Succes
    Lfs. Nienke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Nienke, ja zou wel heeeel erg tof zijn! Dank voor je support :) Liefs! xx

      Verwijderen
  8. Heel mooi je moodboard... had m al bewonderd bij Desiree... prachtig... spannend hoor ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jouw moodboard is ook erg mooi. Past weer helemaal in jouw stijl, zo leuk om al die verschillen te zien. Nog een weekje afwachten. Toi toi toi ;)

      Verwijderen

Een reactie posten