donderdag 3 oktober 2013

Woonbeurs 2013 . Wehkamp & Edward van Vliet

Wehkamp verraste al eens door een samenwerking aan te gaan met Piet Boon en Piet Hein Eek, wat resulteerde in mooie en betaalbare (meubel)collecties. Vorig jaar werd de lijn van Piet Hein Eek nog uitgebreid met een bed. Die stand op de Woonbeurs won toen de prijs voor mooiste stand. Dit jaar een nieuwe verrassing: Edward van Vliet ontwierp een mooie slaapkamerlijn voor Wehkamp. Op de woonbeurs kun je letterlijk een kijkje nemen, want de stand is opgebouwd als kijkdoos.
De collectie is verkrijgbaar in drie verschillende stijlen en bevat een bed, prachtig beddengoed, kussens en verlichting.
Super toch! Bereikbaar Dutch Design voor je slaapkamer.


Bij de informatiemap die ik op de beurs meekreeg zat ook een woonbrochure van Wehkamp. 'Voel je thuis....'. Echt complimenten voor de weg die Wehkamp is ingeslagen qua vormgeving en styling en ook de commercials mogen er trouwens zijn. Op de voorkant zie je een man met baard en zwijn (die baarden he...'t is een thema, zie mijn vorige Woonbeurs post). De woontrends heten hier: Fantasy Forest, Sculpted Shapes en Vintage Folklore (zie onder) en uiteraard aandacht voor de nieuwe lijn met Edward van Vliet.De lijn van Edward van Vliet is al prachtig, maar natuurlijk ook in stijl aan te vullen. Al scrollend door de Wehkamp site kwam ik bijvoorbeeld de volgende kussens en lamp tegen. 


De kussens zijn van Mexx, Bloomingville, vtwonen en Lodsh, de lamp van Zuiver
In de brochure is de Vintage Folkore stijl mijn favoriet. Ik heb gewoon wat meer kleur nodig. Maar manlief houd wel van wat rustiger. Ook dan kun je leuk mixen en matchen. Door bijvoorbeeld twee kussens en de lamp te wijzigen krijg je al een andere sfeer. Ook een gave combi toch?!  De gewijzigde kussens zijn van Lodsh & Lodsh, de lamp van House Doctor

Tot zover Wehkamp
Heb een fijne (woon)maand en mocht je nog naar de Woonbeurs gaan, veel plezier! 

Edward van Vliet designed a bedroom collection for Wehkamp. Very lovely and luxury. I like the way Wehkamp does the styling and photography in their brochure. For me Vintage Folklore is my favorite. I chose a few cushions in the 'Edward van Vliet' style at the Wehkamp site and mixed them with two other cushions and a different lamp to give it a bit more colour. 

ENJOY LiVinG!

Woonbeurs Amsterdam 1-6 october

2 opmerkingen:

  1. Die lampen vond ik prachtig. Wehkamp is inderdaad goed bezig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja mooi he, vooral in de 'kijkdoos' kwamen ze goed tot hun recht.

    BeantwoordenVerwijderen