Woonbeurs 2013 . vtwonen barn . knippen & scheren


Op maandag begon Meet the Blogger. Een inspirerend event, waar ik met nog zo'n 140 andere bloggers uit binnen- en buitenland aan deelnam. De 2e dag van dit event was op de Woonbeurs, dat geopend werd door Piet Boon. En nu zit ik achter mijn computer met loads of foto's en een hoofd vol inspiratie. De komende tijd zal ik hier laten zien wat ik zoal zag.

Alvast een preview: vtwonen ging van de City van 2012, terug naar het platteland en plaatste een heuse schuur op de beursvloer. Stoer, spontaan, degelijk, mannelijk, maar ook met charmante trekjes, iets dat mooi samenkomt in de aanwezigheid van een heuse werkplaats en Barbershop. De sympathieke nieuwe hoofdredacteur Carlein Kieboom heette ons welkom en mag met recht trots zijn. Je kunt er niet omheen op de woonbeurs: de vtwonen barn.
Last two days I went to Meet the Blogger and the Woonbeurs Amsterdam. VTwonen has replaced the city of 2012 for a huge impressive barn, rough & stylish. More to follow soon! 

Woonbeurs Amsterdam 1-6 october

Reacties

 1. Leuk! Ik hoop volgende keer ook bij meet the blogger aanwezig te kunnen zijn :-) ik was gisteren wel op de beurs, vond hem geweldig, x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat jammer Marit, dan hadden we even een meet & greet kunnen doen! hopelijk op een volgend event. Fijn dat je zo genoten hebt op de beurs. Elk jaar weer een feestje toch?!

   Verwijderen
 2. Wat gaaf ziet het er uit!!! Ik kan echt niet wachten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel plezier Margreet, weet zeker dat je gaat genieten!

   Verwijderen
 3. Was weer gezellig om samen over de beurs te lopen / 'rennen' :)
  De VT Wonen barn was de grote favoriet! Lfs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja 't was echt weer ouderwets! Doen we alweer heel wat jaartjes samen. De barn was top en ik geniet ook nog na van de energie van kleuren van EH&I. En van de prachtige foto's die je weer gemaakt hebt. Erg mooi weer! x

   Verwijderen
 4. Jammer dat ik er niet bij kon zijn bij Meet the Blogger. Ben woensdag wel naar de Woonbeurs geweest en heb genoten. Ik vond het VT Wonen huis echt verrassend anders dan anders :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Petra, wat leuk dat je langskomt op m'n blog. En leuk dat je het naar je zin hebt gehad op de Woonbeurs. Elk jaar weer een feestje!

   Verwijderen

Een reactie posten