Event . Win tickets voor Flavourites Live!


Nog even voor 't leukste webshopfeestje weer begint: Flavourites Live! Kom je ook? 
Ik deel een stand met Linda van Approved by You. Uiteraard richten we de boel gezellig in. De voorpret is ook al leuk :))  
Wil je twee kaartjes winnen voor dit event in Amsterdam? Reageer dan onderaan dit bericht. Hoop je te zien! 
Dinsdag verstuur ik ze. Fijne zondag nog! 

 I join the  Dutch webshop event Flavourites Live.  Approved by You & SOYZ share a unit. Want tickets for this event in Amsterdam? Just let know with a message down this post. Hope to see you :) 


FLAVOURITES LIVE
De Overkant . Amsterdam
22-24 november 2013

Enjoy your Sunday!  

xxYZ

Reacties

 1. Lijkt me hartstikke gezellig en leuk om naar toe te gaan! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaaaaaaaaa! Ik ga onverwacht toch nog! Zie je daar weer graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat leuk Yzette!!! Ik ga zeker op vrijdag, maar ik heb nog geen kaartjes gekocht, maar even duimen dus :) Fijn weekend! X Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk wil ik dit, leuk!! Nu maar duimen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Omdat een vriendinnetje mij vorige keer meenam met haar gewonnen kaartjes zou ik het super vinden om haar dit keer te verassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Omdat ik het vriendinnetje van Mireille (inderdaad het meisje die zojuist hierboven ook heeft gereageerd) ben en we vorige keer een ontzettend leuke dag hebben gehad. Dat is extra speciaal omdat we elkaar niet meer zo vaak zien vanwege onze studies die ver uit elkaar liggen en het ontwikkelingswerk dat Mireille het afgelopen jaar in Sri Lanka gedaan heeft. Er zou niets leuker zijn dan om weer zo'n heerlijk dagje samen te hebben tussen de mooiste spulletjes. Mireille is ook nog eens bijna jarig, dus ik zou graag samen met haar een fijn verjaardagscadeautje voor haar uitkiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lieve meiden.....ik kan natuurlijk niet kiezen....gelukkig had ik een dobbelsteen en met deze gooide ik 1. Pascale laat je me je adres weten? Hopelijk weerhoudt het de rest er niet van om naar Amsterdam te komen....en zie ik jullie alsnog! lieve groetjes en fijne dag! Yzette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Yzette, super leuk dat ik de gelukkige winnaar ben. Ik had inmiddels al via mijn email gelezen dat ik de kaartjes had gewonnen en heb mijn adres gemailed. Ik ga er een gezellige dag van maken en kom uiteraard even bij je langs hoor! Pascale X

   Verwijderen
 8. Ik wil echt graag komen, maar wil er eigenlijk een dagje Adam van maken met manlief.....kan ik hem hiermee naar toe nemen of is het echt too much voor een man ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uhmm...vind ik lastig Marit. Mijn man heb ik nog nooit zover gekregen. De locatie is stoer, de koffie lekker, maar hij zal absoluut in de minderheid zijn...zou wel heel leuk zijn je te zien!

   Verwijderen

Een reactie posten