Instant Happiness . December gifts #1 . Blogswap

Lynda van het blog Un Petit Morceau de Moi organiseerde ook dit jaar weer een blogswap. Je kunt je hiervoor opgeven en krijgt een lootje van het blog dat jij mag verrassen met een handgemaakt of met zorg uitgezocht kadootje en gaat vervolgens in spanning afwachten wat de post brengt. In mijn geval mocht ik iets maken voor Karlijn van het blog Wonderlicht, een heel leuk en fris blog. 
De postbode die mijn pakketje aan me overhandigde glunderde bij het feit dat hij zoiets leuks kon afgeven. Ik moest het van mezelf even laten liggen, omdat ik mijn kadootje nog niet verstuurd had. Dus de verrassing was groot om te ontdekken dat de afzender ook Karlijn bleek te zijn :)  

Lynda of the blog Un Petit Morceau de Moi organized a Blogswap again. I had to make a gift for Karlijn of the blog Wonderlicht. And the funny thing is, she made such a package for me. I'm so happy with it. Thank you Karlijn! The fact that someone you don't really know pays so much attention to make something special for you is sooo very lovely. Thank you Lynda for organizing this! 

Wat een verwennerij om zomaar een pakketje in de bus te krijgen dat met zoveel zorg is samengesteld. Het is gek, maar op het moment dat iemand iets speciaals voor jou gemaakt heeft, dan lijk je dat extra te voelen. Een heel blij en warm gevoel dat iemand die ik niet eens echt ken, zoiets moois voor mij gemaakt heeft en de moeite neemt om mijn naam en de Y op een pakketje te plakken of stempelen. Echt lief. Ik kreeg een kussensloop met gestempelde kerstboompjes, een gekleid vogeltje met vleugels van papier en een notitieboekje met mijn naam erop. Karlijn je hebt me verrast, ik ben hartstikke blij met je kadootjes! Zal ze later nog eens laten zien als de kerst in huis komt. 

Benieuwd wat Karlijn kreeg? Door haar blog, Pinterestpagina en Instagram te bekijken hoopte ik dat ik iets van haar smaak in mijn kadootje voor haar kon verwerken. Zie fotootje hieronder en kijk op haar blog of het ook in goede aarde viel.  
Lynda, bedankt weer voor de organisatie. Dit jaar was je extra druk door ook een Instaswap te organiseren. Hmmm ben bang dat ik daar, als er een volgende keer komt, ook heeeeel graag aan mee doe. Dit is zo leuk! En nu afwachten wat de Creasint-postbode brengt....het feest gaat nog even door. Daarover later meer :) 


xxYZ

 Happy Week :) ! 

Reacties

 1. jeujjjjjjjj.....blije post ;)

  geniet ervan!

  groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Yzette geloof me, het was heel leuk om te maken! En ik vind het zo fijn dat het in de smaak valt. Dat blijft spannend :) Jouw cadeautjes zijn zo leuk en helemaal mijn smaak! Toen ik het pakje open maakt moest ik heel erg lachen toen ik zag dat het van jou kwam :)
  Wat lief dat je mijn blog noemt, ik ga snel aan de slag met mijn bericht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig dat jullie elkaar mochten verrassen. Je hebt leuke dingen gekregen en zelf ook wat leuks gemaakt voor Karlijn zeg. Bijzonder toch om elkaar wat te geven terwijl je elkaar niet kent. Mooi te zien dat iedereen er zoveel zorg en aandacht aan heeft besteed. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja superleuk he. En jij kreeg ook wat moois zag ik. En vandaag alweer een mooie prijs. Lucky you! :)

   Verwijderen
 4. Wat ziet dat er allemaal weer prachtig uit. Leuk elkaar zo te verrassen.
  Enneh Yz, ik hoef je eigenlijk niet meer te zeggen dat de kleuren van de kralen
  die je hebt gebruikt weer helemaal geweldig zijn en heel mooi samen matchen! Lfs, Mai

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral dat mint is mooi he. Maakt alles net weer anders dan anders. Vind het heerlijk om dit soort combi's te maken, maar daar weet jij alles van! xx

   Verwijderen
 5. Wat een leuk idee, heb dit helemaal gemist online.. ;-)
  Mooi gebaar en prachtige pakketjes! Lfs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ' is echt leuk Wen, vanavond mag ik nog een creasint pakketje open maken. Zullen we dat volgend jaar sowieso ook voor elkaar doen? :)) x

   Verwijderen
 6. Ja Karlijn heeft echt zulke leuke dingen voor je gemaakt, zo lief! Jij ook voor haar, zag het net op haar blog (en vandaar dat ik nu de jouwe leer kennen!)

  Geniet van je spulletjes!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je op mijn blog langskwam Rosie. En van de spulletjes die Karlijn gemaakt heeft ga ik zeker genieten. Past helemaal in ons kersthuis strax. FIjn weekend! lieve groetjes, Yzette

   Verwijderen

Een reactie posten