My first Urban Jungle Bloggerpost . a shelfie with greens

Ondanks mijn grote liefde voor groen en bloemen, kwam het telkens nog niet van een Urban Jungle Blogger post. Dit initiatief van Igor van het blog Happy Interior Blog en Judith van het blog Joelix.com volg ik al een tijd en kwam ik tegen via Facebook, andere blogs en Instagram. En het leek me ook echt iets voor mij: meer groen brengen in huis en op het blog! 

Despite of my love for flowers, petals, plants and leaves i still didn't make an Urban Jungle Blogger blogpost. Till now :))Because I also love to bring more green into our home and my blog.


Bloemen, blaadjes en planten weten me erg te boeien en geven me inspiratie voor Instagram. Hij hing gewoon in de lucht... mijn eerste Urban Jungle Blogger-post. De oktober 'opdracht' was om een Plant Shelfie te maken. Een shelfie is zeg maar een selfie, maar dan van een schap plus wat erop staat van je boekenkast, je vensterbank of een plank aan de wand bijvoorbeeld.

October topic is to make a Green Shelfie.


In de herfstvakantie hebben we (uhm ik moet eerlijk zijn...hebben hubs en kids) de buitenplanten die niet van vorst en winter houden een plekje binnen in huis gegeven, waaronder de cactussen. Sommige planten kregen een andere pot of werden bij elkaar geplaatst in een grotere bak. Biotoopjes op zich. Verspreid door ons huis vind je nu een aantal van dit soort plekken, met mijn favorieten in de badkamer. Mijn shelfie komt dus uit onze badkamer, nadat er een keer of wat gedoucht was in de ochtend...de condens staat haast op de foto :) 

Last week hubs and kids placed our gardenplants which can't resist a cold winter into our house. I love green in the house. And these species have a new spot in the bathroom. Pictures are taken in a quite humid situation just after morning showers ;)


Het laatste bakje heeft mijn dochter samengesteld en geplant in een zelf geschilderd betonnen bakje. Ik vind het een topcombi! 

Final picture is a collection of greens styled by my girl in a self painted concrete box. Isn't it lovely? 


De cactussen en vetplanten die nu in huis staan, brengen kleur en ook heel veel sfeer in huis. Ze doen me aan vakantie denken, fijn!

The cacti and succulents bring colour and atmosphere into our home. They remind me of our holidays. Yeah! 

Happy sunny weekend! 

xx
Reacties

 1. Leuk, ook aan de UJB! :) Heerlijk al dat groen in huis, fijn weekend! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx Wen, was het al zo lang van plan en nu eindelijk dan :)) Tot gauw! x

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je meedoet! Ik vind je planten/bloemen alfabet op Instagram zo ontzettend mooi :) Je kunt er ook een leuk memory spel mee maken ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx voor je compliment Karlijn. Inderdaad leuk om eens iets met de plaatjes te doen. Memory is inderdaad een goed plan! x

   Verwijderen
 3. Wat een goed idee om je cactussen in de badkamer te zetten! En wat leuk dat je meedoet, Yz! Een heerlijk vakantiegevoel in huis, zelfs in de winter dus. Alhoewel het vandaag toch echt zomer was natuurlijk ;) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Judith. Ja het lijkt wel een neverending summer dit jaar, heerlijk! :))

   Verwijderen
 4. Ik begin een beetje groen in huis steeds meer te waarderen! Ontzettend leuk om je gisteren weer gezien te hebben, wat was het gezellig. Misschien tot gauw! pascale x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie styling Yz! Mijn complimenten aan je dochter, leuk en creatief! Fijne zondag, Marloes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten