Inspiring . Bolia loves AmsterdamGisteren was ik bij de opening van de eerste Bolia shop in Nederland. Bolia koos een mooi pand aan de Utrechtsestraat en heeft dit compleet verbouwd. De afgelopen dagen is er keihard gewerkt om het helemaal in te richten en te stylen en gisteren konden we een kijkje nemen...Wow! 

There's a new kid in town, it's called...Bolia. And i love it! 
De winkel is heel sfeervol met diverse opstellingen om uitnodigend op een bank te ploffen of aan tafel aan te schuifen. Zoveel leuke banken, accessoires en vooral...lampen! Heel leuk om ook bij anderen te zien hoe enthousiast ze zijn en met elkaar te concluderen dat Scandinavisch design niet alleen zwart wit hoeft te zijn, maar ook heel herkenbaar kan zijn door subtiel kleurgebruik. Ik was al verliefd geworden op Bolia tijdens vakanties in Zweden en Denemarken en schreef er een eerdere blogpost over. Afgelopen editie van Meet the Blogger waren ze betrokken bij het event en konden de bloggers al kennis maken met dit merk en andersom. En nu is de shop er in Amsterdam! 

Bolia opened it's first Dutch store in Amsterdam. 
De hapjes en drankjes waren heerlijk en zagen er zo mooi uit... 
De winkel bestaat uit een begane grond en de kelder. In het trappengat hangen zwart wit portretten van de designers van Bolia. En daarnaast een typisch Amsterdamse grachtenpand katrol met daaraan een kokedama (hangplant in mos met touw aan elkaar gebonden) van een palmboom. Zo gaaf! Hij paste niet op de foto, dus ik stel voor dat je zelf gaat kijken hoe gaaf ;)) 
Wat leuk om de winkel 's avonds te kunnen zien. Zo krijg je een goed idee hoe het bij je thuis zou kunnen staan als je lekker in het weekend voor de buis hangt. Bolia heeft banken in alle soorten en maten, kleden, kastjes, tafels, stoelen en heel veel, heel erg leuke accessoires. Maar naast al dat moois is ook de beleving heel belangrijk bij Bolia. De muziek, de geur, de hapjes, de drankjes...je krijgt een lifestyle voorgeschoteld, waarbij je zelf je keuzes kunt maken, immers, No One Lives Like You (quote lookbook) 

Bolia sells Scandinavian Design. Visiting the shop is not just walking through a showroom but more like an experience of how you can live, of course with stylish furniture and accessories but also with a different kind of music upstairs and downstairs, a home perfume, lovely bites and drinks, like we experienced at the opening. And you can do it your way...because No One Lives Like You (quote lookbook) 
Leuk detail zijn die rode draden die je links op de foto ziet. Een rijgwerkje waar 2,5 uur aan gewerkt is, maar wow wat een resultaat! Het kleurde zo leuk bij de rand van de hoed de voorbijganger, misschien wel een buurman, die ook even een kijkje kwam nemen.  Let ook op de bijzondere kleur van de hanglampen rechts bij het raam...zo mooi! 
En het kan geen toeval zijn...Bolia heeft in de Amsterdamse winkel haar eigen 'red light area ;)) Een parade van stoelen die sexy en uitdagend staan opgesteld. Met daarvoor weer een mooie verzameling lampen van metaal met matte afwerking, zo gaaf in combinatie met de glazen bollen met prachtig reliefpatroon (heb em ff opgezocht: de Ball Ice pendant) en ook hier weer kokedamas erbij. What's not to love...
Ik zou zeggen, ga gauw kijken bij deze nieuwste kid in town, je wordt er vast net zo blij van als ik :)) 
Take a look and find out for yourself, i'm sure you'll like it as much as i do! 

Utrechtsestraat 78-80
1017 VR Amsterdam

ma-vr 10:00-20:00
za 10:00-18:00
zo 11:00-18:00

xxYz
Reacties

 1. Wat ben je toch altijd snel met je leuke verslagen. Wat super om je even te zien! En halleluja, wat is de winkel mooi! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah lief Karlijn, en heel leuk je te zien. Dat was alweer meer keren dan vorig jaar. En dus een goed voornemen voor volgend jaar om de frequentie nog iets op te hogen ;)) Fijne vakantie! xx

   Verwijderen
 2. Wat een mooie winkel! Ik zit midden in mijn verhuizen en ik zoek nog een leuke salontafel die bij mijn interieur past, en ik heb het nu gevonden. Ik wist niet dat een ronde salontafel ook leuk kan zijn, dankjewel voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten