woensdag 28 september 2016

Worth a visit . vtwonen & designbeurs Amsterdam . Flexa's Colour of the Year 2017 Denim DriftGisteren was ik op de vtwonen & Designbeurs. Flexa's Heleen van Gent verzorgde een trendlezing over de Colourfutures 2017 en de kleur van het jaar. Vind ik superinteressant, vooral de weg naar de kleurkeuzes toe. Heeft alles te maken met trends en ontwikkelingen wereldwijd in het brede segment van design en architectuur, maar ook wetenschap, sociaal economische ontwikkelingen etc. Goed, de conclusie van al dit onderzoek wisten jullie al, resulteerde in DENIM DRIFT als kleur van het jaar 2017. Dit kon je ook al zien in DEZE BLOGPOST. Prachtige kleur die de tijdsgeest weergeeft en tegelijkertijd een tijdloosheid in zich heeft. 

This post is about the Dutch home & living fair vtwonen & Designbeurs. 
I visited the fair yesterday joined the Colourfutures presentation of Flexa (AkzoNobel) The colour of the year 2017 is Denim Drift. The booth had lot's of styling tips and suggestions of how to use it. 

Op de vtwonen & Designbeurs kun je niet om de stand van Flexa heen. Kleurblokken en stijlkamers geven de mogelijkheden van Denim Drift weer. Tezamen in een kleurpalet van andere creations kleuren, geeft het goed de trend weer die we in de lezing hoorden. Bijvoorbeeld het zones aangeven in de trend WORKING HOME. Het kaderen van ruimtes om een functie aan te geven. De opzet van de stand is goed gekozen. Het is heel uitnodigind om naar binnen te gaan, maar ook aan de buitenkant krijg je de sfeer goed mee door de samenwerking met bloggers Marij van ENTER MY ATTIC, Souraya van BINTIHOME en Wimke van WIMKES BLOG. Alledrie hebben ze een eigen stijlkamer ingericht en laten ze inspirerende manieren zien om Denim Drift toe te passen in je eigen woon- en werkomgeving. Hieronder zie je hoe Souraya de kleur toepast om haar mooie herinneringen te kaderen. 

Marij past het toe in een botanische retro sfeer in combinatie met spullen en DIY's uit haar shop. 
De stijlkamers hebben doorkijkjes en zijn van twee kanten te bewonderen. Dat leverde dit mooie plaatje op :)) 
Wimke kennen we van haar frisse (Friese ;)) kleurgebruik. Lekker licht en ook hier botanische invloeden in haar werkkamer. Als je de blogs van deze meiden volgt dan herken je de styling en spullen van hun eigen huizen. Wimke heeft de kleur Denim Drift ook creatief toegepast met het sjabloneren van een blad. Je kunt dit ook in video's zien op de Flexa Youtoube pagina.  Echt ontzettend leuk gedaan! 
hieronder een groot prikbord gecreeerd met kurk
Op een van de wanden een overzicht van de kleuren die als tester te verkrijgen zijn. 
Enorm handig. Ik heb er al veel plezier van gehad. Maar je ziet hier dus wat je ermee kunt bereiken als je een hele serie koopt en in strepen op je muur aanbrengt :) 

Wil je eerst zelf eens met een tester aan de slag? Kan ook op de beurs. Naast het woontheater hangt deze reuzenkleurplaat. Dat ziet er vast elke dag weer totaal anders uit :)) 
Tenslotte...op de stand kun je stemmen met kralen. Wat denk jij, welke kleur komt het dichtst in de buurt van de kleur van het jaar 2018? Ben benieuwd :)) Heb zelf ook een gokje gewaagd...

Veel plezier als je nog naar de beurs gaat. En mocht het niet lukken...stay tuned. Ik ben niet lang geweest, maar heb toch nog een paar leuke plaatjes geschoten. To be continued. Fijne dag! 

xxYz

1 opmerking:

  1. KARWEI Boskoop is de vuurwerkwinkel van Boskoop, Waddinxveen, Benthuizen, Gouda, Alphen aan den Rijn, Bouwmarkt Moerkapelle, Hazerswoude, Reeuwijk en omstreken. Wij verkopen het mooiste vuurwerk van de omgeving. En dat voor een scherpe prijs! U vindt bij ons onder andere knalvuurwerk en siervuurwerk. Die weer onderverdeeld zijn in batterijen, pijlen en grondvuurwerk! Ons vuurwerk is populair in de omgeving, daardoor komen mensen uit Benthuizen, Reeuwijk, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Hazerswoude, Zevenhuizen, Bodegraven, Gouda en Zoetermeer speciaal voor ons vuurwerk naar ons toe! Dat bewijst hoe goed ons vuurwerk is! Zelf uitproberen? Kom dan gerust eens kijken in onze showroom!

    BeantwoordenVerwijderen