Worth a visit . C-More Concept Store Nijmegen



Op het oude fabrieksterrein van Honig aan de Waal in Nijmegen is een creatieve broedplaats ontstaan waar het gonst en gebeurt op het gebied van kunst, cultuur en evenementen. Ook voor goede koffie, lekkere taart en bier kun je hier terecht en ja, ook voor soep en lunch en diner, niet uit een pakje maar vers bereid bij De Meesterproef. Hier aan de Waalkade wordt hier van alles gemaakt en bedacht.




In Nijmegen, the oldest city of our county, is located the Honig complex, a former industrial building where soups and other food products where made. Nowadays the industry has moved but the buildings remained and are a creative and culture place to be. You can also have a good coffee, cake or even a soup (but fresh made and not from a package) or lunch or diner in restaurant De Meesterproef. In one of the buildings Iris, blogger and interior designer under the name C-More and Ynske have started the C-More Concept Store. Here you can find (handmade) designs with a story. Have a look. Here you see pictures when they built up the store. From today it's open! 





Toen er hier een pand leeg stond zag Iris van het blog en interieuradviesburo C-More er een prachtige concept store in waar haar passies voor interieur en voor designproducten samen konden komen onder 1 dak. Vandaag is het zover. De deuren van C-More Concept Store gaan open. Producten van diverse ontwerpers en creatievelingen zijn hier te zien en te koop. Dutch Design, oa van Nijmeegse makers, maar ook uit de rest van het land, liggen naast sardines, sieraden, tassen en stijlvolle interieuritems. Je vindt hier een prachttapijt of bank, maar ook een cadeautje. Geen massaproducten, maar veelal handgemaakte items met een verhaal.

Heel leuk dat Iris m'n kettingen vond passen in haar shop, die ze overigens runt samen met Ynske. Gisteren heb ik al wat gebracht, de store was nog in opbouw, maar daar doorheen kon ik de charme, mooie producten en het verhaal al wel zien.

Hieronder wat foto's van die opbouw fase. In maart volgt de officiële opening, maar vanaf vandaag kun je er al langs. Doen hoor!  Check de site of Facebook pagina voor updates en openingstijden. Voor meer info over het Honigcomplex check deze link







































Fijn weekend!

xxYz

Reacties