Instant Happiness . Flowers
Afgelopen week liepen we mee met de school van onze kids tijdens de Avondvierdaagse. Altijd een groot wandelfeest. Heerlijk om in de zon te lopen en extra stoer om vol te houden tijdens een avond met alleen maar buien. Gisteren was de intocht: een grote snoepparade! Mijn meis kreeg van een vriendinnetje een bosje anjers en ik kreeg van vriendinnen ook spontaan een boeketje in de handen gedrukt. Wat lief!  Ik wilde een mooi portret van maken van dit gekleurde arrangementje, maar zoals je kunt zien lukte dat niet helemaal :) Vandaar maar gauw in de vaas gezet en nu lekker genieten. Fijn weekend! 
Last week we walked with all the schools in town, meaning more than thousands of kids, a kind of march called 'Avondvierdaagse'. Four nights with a lot of sun...and rain. Final night is always the best, with medals, candy and flowers. Today a short impression of the flowers we got. 


 Have a nice weekend! 

PS
Zondag kun je me vinden op de Home Made Market op de Prinsestraat in het Hofkwartier te Den Haag
next Sunday (June 2nd) you can find me at the Home Made Market at 'Prinsestraat - Hofkwartier' The Hague. 

Reacties

 1. Mooie foto's! Mooi zo'n kleurig bosje bloemen! Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Margreet, eigenlijk zou je elk boeket dat je krijgt moeten vastleggen, dan kun je er nog veel langer van genieten :)
   Een mooie zomeravond gewenst!

   Verwijderen

Een reactie posten