Inspiration . Orla Kiely
Via uitgeverij Gottmer kreeg ik een tijdje geleden een berichtje over boekjes van Orla Kiely. Het bleef maar in mijn hoofd zitten. Die patronen zijn zo vrolijk en kleurrijk, daar word je echt blij van. Het zijn lieve kinderboekjes met als thema's Kleuren en Cijfers. De boekjes zijn van karton en hebben een stoffen omslag. Een superleuk (kraam)cadeautje toch?!
A very nice present for newly borns or toddlers having birthday are the lovely books from Orla Kiely about Colours, Numbers (and in English also Shapes and Creatures).   
Op de site van Orla Kiely zie je wat ze nog meer te bieden heeft. Er is een productenlijn voor je huis en een uitgebreide kleding- en accessoires lijn. Alles is voorzien van haar herkenbare grafische patronen en kleuren, lekker retro en tegelijk modern. Wat mij betreft heeft alles, en helemaal dat ene Iphone hoesje, een hoog 'hebben-gehalte'. Een leuke site om even rustig rond te kijken.... In Nederland vind je de behangcollectie ook bij Femkeido en de Nederlandse boekjes vind je via Hema.nl en Bol.com.

check her site for more wannahaves. 

Leuk toch, gewoon een wandje behangen met Orla Kiely behang en het is altijd een beetje zomer in huis. 

Isn't it nice? Just one wall with Orla Kiely paper on it and the sun always shines at home. 


 Have a nice and hopefully sunny weekend! 


Reacties