vrijdag 20 september 2013

Inspiring . Happy Home by Charlotte (Rice)Het boek Happy Home is uitgekomen in een Nederlandse vertaling bij Becht-boeken / Gottmer Uitgeverij. Gisteren was Charlotte Hedeman Gueniau, oprichter van het kleurrijke merk Rice in Nederland bij Nijhof (en later in Utrecht bij Zinin) voor de presentatie van Happy Huis en 'lucky me' was erbij. Ik kan niet anders zeggen dan dat Charlotte inspireert, rust uitstraalt en een kleurrijk persoon is tot in de details, maar niet over the top.  En dat is precies wat het boek Happy Huis ook in zich heeft: persoonlijke tips en anekdotes, DIY ideeen en heel veel kleurrijke foto's, waaronder ook haar eigen huis in Denemarken. Funky kleuren matchen heerlijk met een Scandinavische basis en met persoonlijke items maak je je eigen Happy Home. Bijna tweehonderd pagina's puur genieten! Je krijgt zin om meteen aan de slag te gaan. Onderstaand wat foto's van de presentatie met ernaast een quote uit het boek, het boek en de opdracht die Charlotte schreef in mijn exemplaar :))  

*

Charlotte Hedeman Gueniau, founder of Rice, was yesterday in Holland for the presentation of the Dutch translation of her book Happy Home. I was so lucky to be there. Happy Home is full of inspiration, loads of colorful pictures, personal anecdotes, suggestions and DIY ideas. 


 


Thank you Charlotte for your inspiration! 


 Happy Home, 
Everyday Magic 
for a colourful life! 

4 opmerkingen:

 1. Het was een gezellige middag! Fijn boek, echt een aanwinst, toch? Tot snel! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was zeker gezellig Christine! En het boek is top! Fijne combi van tekst/tips en kleurrijk beeld. Ik krijg er echt energie van. Tot gauw! xx

   Verwijderen
 2. Dat heb je snel voor elkaar! Mooie post geworden met goedgestylde (!) foto's, t was ook erg gezellig daar in Baarn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat had je mooi bij elkaar gezet al die fraaie spullekes. Lekker kleurrijk. En ook leuk dat er nog een frobelmomentje was. En het boek is heeeel fijn! Tot snel weer! xx

   Verwijderen