vrijdag 13 september 2013

Inspiring . Meet the Blogger Masterclass Photography & Styling


Gisteren was ik bij de Meet the Blogger Masterclass Photography & Styling in de Toonkamer in Utrecht. Een zeer inspirerende en toffe dag. Omringd door leuke mensen, les van professionals en alles well organized door het team van Meet the Blogger was dit weer een dag om nog lekker van na te genieten. En alles nog eens goed na te lezen, want zoveel opgestoken dat het even moet inwerken allemaal.
De les fotografie was verzorgd door beeldSTEIL (check haar site als je dat nog nooit gedaan hebt....elke foto die zij maakt noem ik altijd Eyecandy by Wendy, smooth!) en ik merkte dat het nog niet helemaal ingeklonken was, want megafout gemaakt bij opdracht later op de dag. 
De stylingles werd verzorgd door AnoukB die onlangs de flagshipstore van Yaya onder handen nam.Van Anouk kregen we de opdracht om met zomertijdschriften een winters moodboard te creëren en een set te stylen voor VTwonen. Verplicht te gebruiken: een mutsje van Yaya en een item van HK living dat een collegablogger voor je uitzocht. Ik kreeg een handdoek met fluo strepen...

Had ik nou maar beter opgelet bij de fotoles, want mijn locatiekeuze was al verkeerd: geen daglicht! Maar wat heb ik er ook veel van geleerd. Fotostyling is een vak apart. Een interieur ziet er door een lens anders uit dan 'in real life'. Erg leuke ervaring deze masterclass, precies de verdieping waar ik naar op zoek was. En last but not least, weer erg leuke mensen ontmoet. 
Over twee weken volgt nog meer inspiratie op Meet the Blogger Amsterdam met o.a. lezingen van Tricia Guild van Designers Guild en Victoria Smith van het supergave blog SFgirlbybay en de combinatie met Woonbeurs Amsterdam. Can't wait.... Ok, ik deel m'n foto toch even, want ik heb er echt plezier in gehad om 't zo bij elkaar te zetten.

*

I attended a masterclass photography and styling organized by Meet the Blogger. It was a great experience and I learned a lot from Wendy (beeldSTEIL) and AnoukB. We had to build a set and make a picture of it. I made the mistake and chose a location with NO daylight.....next time better. I really had a great time together with lovely fellow bloggers. 

Enjoy your weekend! 

10 opmerkingen:

 1. Haha, leuk om te lezen! En die ene 'fout', dat vergeet je tenminste noooooit meer! En nu maar oefenen dus ;-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zeker weten! genoeg tips en tricks mee gekregen dus wie weet ;))

   Verwijderen
 2. This one was yours? I loved it, especially the fruits in the tray!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you Katrin! Nice to meet you, very shortly though, so hope to meet you again. I will check your photo too.

   Verwijderen
 3. Supergaaf, ik baal zo dat ik te laat was met opgeven! Had er zo graag bij geweest, nou ja volgende keer beter, maar ik vind je foto gaaf hoor en die "les" vergeet je nu gewoon nooit meer, toch! Fijn dat je zo genoten hebt! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer, maar geloof dat er wel een vervolg komt Marit. Dus zeker in de gaten houden!

   Verwijderen
 4. Het was idd een inspirerende dag, helaas had ik jou niet gesproken...maar wel de deur voor jou open gehouden :)
  Wat leuk dat je ook naar de andere MTB event gaat, ik kijk uit naar een verslag!
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Charly, ik ga beter opletten in 't vervolg en tot ziens op een ander event :)

   Verwijderen
 5. Je bent in ieder geval wel buiten de comfort zone gestapt door een heel eigen locatie te kiezen! Mooie combinatie van vormen en lay-out. Ik zie je bij de volgende MTB event!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je dat zo zegt Winnie, dank voor je compliment. Tot ziens in Amsterdam!

   Verwijderen