About the beads . last week

Je hebt wel eens van die weken die omvliegen zonder dat je er erg in hebt. De vrijdag kwam erg snel langs dit keer. Het was een weekje van leveringen en bestellingen voor mijn webshop. Steeds vaker weten mensen en bedrijven me te vinden voor een leuk relatiegeschenk of een originele badge of armbandje voor een event. Als ik midden in een levering zit denk ik niet altijd meer aan goede foto's, maar gelukkig is mijn I-phone meestal wel in de buurt voor een vlot kiekje.

Deze week mocht ik een partij sleutelhangers en polshangers leveren die de eigenares ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van haar kapsalon bij me bestelde voor het klantenbestand. Op basis van haar huisstijlkleuren kwamen we samen tot onderstaande ontwerpen. Een sleutelhanger voor mannen met stoere grote houten kralen van grijs tot zwart en een pols sleutelhanger voor de dames met een hartje erin en de accentkleuren wit en grijs. Beide items hebben een lintje met haar logo erop. Wat een toffe bestelling! Gelukkig kan ik rekenen op de medewerking van mensen in de dagbesteding bij Amerpoort, die het rijgen van de kralen een leuke activiteit vinden. Heel fijn!

Een ander bedrijf bestelde juist een model van de site, de polshangers Rosa Color, maar wilde voor de mannelijke collega's iets anders dan kralen. Ik stelde een leren polshanger voor, want die was ik al van plan eens toe te voegen aan mijn shop assortiment. Nu ging het ineens in een stroomversnelling en was ik eind december rond de feestdagen nog op zoek naar een leverancier van leer. En het is gelukt! Binnenkort zijn de leren polshangers ook te vinden op mijn site (of stuur even een mailtje ;)


 Daarnaast leverde ik de badges voor de Meet the Blogger Masterclass die gisteren plaatsvond in Loods5 in Zaandam. Ik mocht al vaker de naambadges verzorgen voor diverse events die Meet the Blogger organiseerde. Meestal maak ik gebruik van een lint en kraal, maar voor een actieve 'Do'-sessie als de Masterclass werden het naambadges die je kunt opspelden. Niet een standaard badge, maar een in de vorm van het logo. Hierbij had ik de hulp van Arda van Ard's Catch22 die toevallig een handig stans-apparaat van Brother in huis heeft dat binnenkort op de markt komt. Ze mocht em alvast uittesten en heeft demonstraties gegeven aan de detaillisten die deze machine zullen gaan verkopen. Wat een gaaf apparaat zeg! De vormpjes waren prachtig strak uitgesneden. Thx Arda!


 Met een speldje op de achterzijde en een geprint etiket werd het een badge. Om de groep deelnemers onder te verdelen in twee groepen zat er aan elke badge een grijze of witte kraal die aangaf in welke groep je zat. Tja, houten kralen: the 'bead' goes on.....:))

En er gingen nog meer badges de deur uit en volgden nog meer bestellingen. Ook via de shop. Wat een heerlijk begin van 2014 op deze manier! Dus je weet me te vinden he. En dan heb ik het nog niet gehad over de stylingactiviteiten, waar ik ook m'n creatieve ei in kwijt kan. Volgende week zal ik een hele leuke fotoshoot laten zien hier. Voor nu: fijn weekend!!

Last week went by very quickly. It was busy at SOYZ. I delivered keycords, keychains, badges to different companies and organizations and also had orders in my webshop. What a great way to start 2014! The 'bead' goes on ;) And I also did some styling. Next week I'll show I nice shoot on my blog.
Have a nice weekend!


xxYZ


Reacties

 1. Goed bezig :) en wat mooi! Geniet van je weekend, lfs Wen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx Wen! Dank dat je de badges mee wilde nemen. Hartstikke fijn. Tot gauw! xx

   Verwijderen
 2. Jeetje, wat ben jij al druk geweest, een heel goed begin! Ziet er allemaal super uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx Denise! Het voelt als een voorrecht, hopelijk brengt 2014 jou ook veel goeds! xx

   Verwijderen
 3. Wat super al die bestellingen, en wat ziet het er mooi uit! Goed bezig geweest Yzette! Wat origineel die badges zo. Benieuwd wat je op stylinggebied hebt gedaan. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx Pascale, volgende week zal ik foto's plaatsen van een leuke winterpicknickshoot waarvoor ik de styling deed :) Fijne zondag nog! xx

   Verwijderen
 4. Wat tof dat het zo goed gaat Yzette! Leuke dingen, en zo leuk dat je het op maat kan maken voor mensen. Dat maakt het meteen ook weer zo origineel toch?! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx Karlijn, dat is inderdaad de bedoeling dat het iets functioneels is en toch origineel :)) xx

   Verwijderen
 5. Heel goed in beeld gebracht zo,Yz! Mooi resultaat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thx Arda, en dankzij jou :) tot gauw! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb je badge met veel trots gedragen afgelopen donderdag! Leuk dat je zulke leuke opdrachten krijgt! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk om te horen Marit, volgens mij hadden jullie een toffe dag daar bij Loods5! En ja, heel fijn om leuke opdrachten te krijgen :) xx

   Verwijderen

Een reactie posten