donderdag 22 mei 2014

Simply Slow get together . Part 2 . side effects
Zoals ik al in mijn vorige post schreef:  de Simply Slow get together 'The Scent of Spring' inspireerde me om meer te doen met bloemen. Of eigenlijk, iets anders te doen met bloemen. 
Als je me op instagram volgt dan zie je af en toe al bloemenfoto's voorbij komen. En geloof me maar, als ik 1 foto plaats, heb ik er minimaal tien gemaakt. 
Zondag was het thema van Fatmumslim Photo-a-day 'I Drew'. Ik maakte er een alternatief van door een bloemenfoto te posten en te schrijven dat ik met bloemen had getekend. Arda van Ardscatch22 was benieuwd naar het resultaat. Eigenlijk was dat al de slinger/bloemenkroon die ik had gepost, maar ik zag er wel een volgende uitdaging in, die binnen twee tellen een nieuwe verslaving werd: bloemenmandala's maken. Wat heerlijk om te doen en zo af en toe heel even een zen-momentje te pakken. Een leuk bij-effect van de Simply Slow zondag. Dit ga ik zeker vaker doen! 

Like I wrote in my last previous post: I was inspired to do more with flowers after visiting the Simply Slow Get Together The Scent of Spring. The next day my flower crown/garland didn't look so nice anymore. A great opportunity to use the flowers to create something new and to 'draw' with them. I made mandalas and I know for sure that this won't be the last time, because I just LOVE doing it.  An instant feel of happiness. Follow me on Instagram if you want to see my future mandalas. 

flower your day! 

ps prachtige foto's van de Scent of Spring workshop vind je op het blog van SIMPLY SLOW....zie je ook m'n bloemenkroontje ;) 
Lovely pictures of last Sundays workshop on the SIMPLY SLOW blog

xxYz8 opmerkingen:

 1. Och Yz wat is dit mooi. Wat jij doet met bloemen doe ik met de haaknaald.
  Heel erg mooi hoor. Chapeau. lfs. Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die tweede foto is heel erg mooi! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je Pascale, merkte dat het lastig fotograferen was op een zonnige dag met een witte ondergrond. Dan ziet het er op camera redelijk uit, maar op computerscherm toch anders...beetje uitproberen....Fijn weekend! xx

   Verwijderen
 3. Heerlijk is dat, zo lekker bezig zijn met bloemen... Ik vind de foto's prachtig Yzette! Fijn weekend, liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen