Destination . Viva Mexico!Gisteren won Nederland van Mexico tijdens het WK voetbal in Brazilie. Een erg spannende wedstrijd (aan het eind...) Vandaag een ode aan Mexico op mijn blog, want dat land heeft toch een beetje mijn hart gestolen. En dat ligt niet alleen aan die leuke keeper ;) We waren er jaren geleden op vakantie en ook onze huwelijksreis en laatste verweg reis voordat we kinderen kregen gingen we naar Mexico). Ik heb een Pinterest board met sfeerbeelden die ik tegenkom online, zodat ik telkens weer even digitaal op vakantie kan. Ik hou van de sfeer, van de kleuren, van Frida Kahlo, Barragan en de warmte. Viva Mexico! 

Yesterday the Netherlands won their match against Mexico. Very exciting to watch this match....but today an ode to Mexico, because they had to leave the WorldCup Tournament. I've been in Mexico a few times on holiday and I really love the atmosphere. I even have a Pinterest board so I can go for a digital trip to the lovely colors, Frida Kahlo, Barragan and even feel the warmth. Viva Mexico! 

Onderstaande foto is gemaakt in onze keuken. Uiteraard met een van mijn Fridaboeken (die hier een foto showt van Casa Azul, haar woonhuis/atelier in Mexico City en de fles Mezcal, een van de borden en een kaars van Guadelupe die we jaren geleden mee naar huis brachten.

Next picture is made in our kitchen. Of course with one of my Frida Kahlo books (here showing Casa Azul) and the bottle of Mezcal, one of the plates and a candle of Guadelupe we brought home years ago. 
Flow magazine heeft net het nieuwe vakantieboek uitgebracht. Voor mij een must have met Frida op de cover. Het blijkt een print van een stof die voor de cover gebruikt is, want ik kom er zo op het eerste gezicht verder geen Frida in tegen, maar gelukkig er staan genoeg DIY tips en ander leuks in om er een zomer lang plezier van te hebben :))  

Flow magazine has a 'holiday-do-book' with lots of DIY ideas. The cover of this summers' edition shows a Frida inspired fabric. Can't be a coincidence...
Hoop dat je het leuk vond vandaag met me naar Mexico te gaan, fijne week! 

Hope you liked 'traveling' with me to Mexico today. 
Have a nice week!


 ¡ Hasta la vista (baby;)

xxYZ

Reacties

 1. Hoi Y
  Erg mooie impressie. Mooie foto´s. Wil ook het Flow Vakantieboek kopen. Heb er al veel positieve dingen over gelezen.
  Lfs. Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je Nienke! Het FLowboekje is een leuke afleiding voor je om tussen het haken door ook wat papieren DIY 's te doen! liefs xx

   Verwijderen
 2. Je bent nog helemaal in de Mexico-mood :-) Een super leuke blogpost heb je gemaakt met prachtige foto's, Frida Kahlo en je keukenfoto (is dat een W-Germany schenkkan?) Toevallig hebben wij ook een huwelijksreis in1998 naar Mexico gemaakt; een avontuurlijke rondreis!! Prachtige plaatsen zoals Oaxaca, Palenque en San Cristobal bezocht, maar ook met de orkaan Mitch te maken gehad, een hele nare ervaring.
  De nieuwe Flow ook in mijn handen gehad vanwege de voorkant...heb ´m laten liggen omdat er verder niks over Frida in staat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat heftig Denise om de orkaan Mitch meegemaakt te hebben daar.....met recht een avontuurlijk rondreis...Maar hopelijk was de rest van de reis een fijne ervaring. Hoor graag eens je verhalen als ik je weer eens zie. Ja die Flow is een beetje misleidend wel met deze cover. Ik kocht em blind en vond het wel gek dat ik verder geen Frida meer tegenkwam....maar ach ik ben nog niet zo handig met papier als jij en zal er met m'n dochter vast een hoop plezier van hebben. En die kan: inderdaad W-Germany, goed gezien! xx

   Verwijderen
 3. Nu snap ik je Mexico-voorliefde! Ik kijk heel wat liever naar je mooie foto's dan naar voetbal, muv die leuke keeper idd ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie collectie Mexico beelden zeg. Ik ben er nog nooit geweest, maar zou een bezoekje niet afslaan hoor! Het lijkt me een mooi, interessant maar ook heftig land. Je hoort niet altijd fijne dingen, maar ik denk dat die er wel zeker zullen zijn. Wat een mooie huwelijksreis bestemming zeg, heerlijk om op terug te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx Karlijn. Mexico is inderdaad een mooi land, maar wat je zegt ook met een heftige kant in heden en verleden. Er is veel prachtige natuur te vinden en mooie koloniale stadjes, maar ook grote overvolle drukke steden waar het verschil tussen arm en rijk heel zichtbaar is. Mexico City is ook een erg indrukwekkende stad. Brazilië heeft dat ook. In die zin is het WK ook heel dubbel. Ik hoop echt dat voor de Brazilianen die het nodig hebben, het toernooi ook een goede kant heeft. xx

   Verwijderen

Een reactie posten