DIY . vtwonen & designbeurs 2016Voor het weekend weer van start gaat nog wat ideeën van de woonbeurs (vtwonen & designbeurs) die mij het meest zijn bijgebleven. Terugkijkend op mijn camera ontdekte ik al snel een gemene deler in de geschoten plaatjes. Creatief en Botanisch. Allemaal ideeën die je zo thuis kunt toepassen. Misschien heb jij er ook wat aan dus ik deel ze hier.  

Creative and Botanical ideas of the vtwonen&design convent Amsterdam, perfect for an 'at your own home' DIY: vt wonen op en top, collage van typo's & quotes (vt)Creatief met papier en woorden, poëtische wand (vt)
Random gestipt met glansverf (vt) Nog meer random stippen, maar dan met waterverf (at home)Kleuren blijft leuk (vt)
Botanisch en grafisch en mooi van Spruitje (vt) 


Simpel en mooi (eijerkamp) Fragiele geborduurde bloemen op dun transparant tentdoek bij de catering

Nog meer bloemen op transparant doek. Je kon echt niet om de flora heen, (n)ergens in een gangpad... Anthuria van Bloomifique, hier een klein stukje van een hele lange wand! Geweldig toch? Prachtige collage van papier & verf en verder een heel fijn botanisch, decoratief, mooi hoekje (vt) Studio Ruf is een mooi bedrijf met handgeweven prachtige dekens en kussens uit Marokko. Maar het behang dat ze kozen voor de achterwand van de stand trok ook zeker veel bekijks. 
Muurbloemen (ook ergens in de designhal) Ik hou er zo van! 
Vasetime met roosjes en mooie tegeltjes (vt)hanghokkenDIY (t)huiswerkplek (vt) 


 

am 'tribal & tiled' Tisch! (vt) en meer etnisch geïnspireerde hangplekken leuke krukjes DIY . from where i stood (vt)& always love the beads (at home huis) 

Als er (vt) achter de foto's staat dan is de foto gemaakt in het huis van vtwonen.
Verder was ik natuurlijk in Amsterdam voor de Meet the Blogger conference. Wat gaaf was het weer om dit te organiseren! Kijk HIER voor wat sfeerbeelden. Of tik #mtbams eens in op Instagram :) 

hier kun je mijn eerdere posts over de beurs nog eens terugzien: 

Ondertussen is onze woonkamer in een soort staat van ontbinding vanwege een verfklusje met de Denim Drift, nog niet af, want nog niet naar m'n zin, maar zometeen ga ik eerst in een heul leuk restaurant eten met een heule lieve vriendin. Happy weekend!


xxYz

Reacties

 1. Mooie sfeervolle plaattjes. Kan me zo voorstellen dat het een inspirerende beurs is geweest.
  Jij ook een fijn weekend daar.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is idd een goede beurs om sfeervolle inspiratie te vinden, dat maakt dat ik toch elk jaar wel even wil kijken. Dank voor je reactie Alet, altijd leuk! fijne dag! x

   Verwijderen

Een reactie posten