Worth a visit . Nationaal Park De Hoge Veluwe
Eerlijk is eerlijk. Onze verwachtingen waren (te) hoog gespannen. Kwam misschien ook omdat we er entree voor betaald hadden. We hadden onze puubs een wandeling in ongerepte oorspronkelijke Nederlandse natuur beloofd. Echte natuurbeleving. Waarschijnlijk zijn we verwend met de groene omgeving waar we wonen en de mooie bestemmingen die we in binnen- en buitenland eerder bezochten. 

De wandeling die we deden was haast geen moment zonder het geluid van auto's op de achtergrond, of fietsers of verkeer in de verte. Dat was een tegenvaller. 

MAAR...

...het was wel prachtig! We moesten het gewoon even naast ons neerleggen en bedachten ons dat het tenslotte een PARK is. Toen we konden omdenken ging het beter. 

Vanaf het bezoekerscentrum liepen we een kilometer of 10 door wat routes aan elkaar te plakken. Daarna reden we nog een rondje met de auto door het park in de hoop wat wild te spotten. Een soort safari zeg maar. We zagen drie herten (filmpje deel ik op Instagram) en dat was natuurlijk superleuk! Helaas geen zwijntjes gezien. Misschien nog maar es terug dan. Ook voor het Kröller-Möller museum, want zover kregen we de pubers niet meer ;)


This post is about our visit to National Parc De Hoge Veluwe. Plaggenhut bij het bezoekerscentrum plus interieur op volgende plaatje


Mooi bouwwerk in het park De Stenen Tafel
Ok, vooruit, 1 zwijntje gezien ;)) 
Serieuze wildspotter gespotHet Pompgebouw
Mooi paadje bij het PompgebouwEn uitzicht vanuit het PompgebouwIn dit wildpark kun je wel uitstappen ;)) Tijdens de safari even gestopt bij Jachthuis Sint Hubertus, 
lucky shot (sorry eendjes dat ik jullie liet schrikken...) 


Al met al toch een mooi dagje! 

xxYz Reacties